Няма по-голяма любов от тази - да положи някой живота си за своите приятели.
(Евангелие от Иоана, гл 15, стих 13)

четвъртък, 15 юли 2010 г.

I-100629-001_04 В какво всъщност е заслугата на Николай Шевченко – какво е направил, за да носи тази терапия неговото име?

I-100629-001_04 В какво всъщност е заслугата на Николай Шевченко – какво е направил, за да носи тази терапия неговото име?

V kakvo e zaslugata na Shevchenko – kakvo e napravil za da nosi terapiata negovoto ime?

В книгата си, Шевченко оповестява, че всъщност тази терапия не я е измислил той, а представлява древно народно средство, с което хората са се изцерявали от тази, но и от други болести. (Като например Алергия и много други). А това, което самият Шевченко е направил - е

- На първо място: той е извършил задълбочено и съвършено научно обосновано изследване – как именно въздейства терапията на болестта.

- Второ: той в течение на дългогодишната си и изключително богата практика е успял да състави съвършено точна дозировка.

Тези два въпроса, които са от решаващо значение за излекуването на пациента, са решени блестящо!

Сега, всеки човек, притежаващ необходимите научни знания и (разбира се!) чиста неподкупна съвест на учен, може и сам да се убеди във верността на изследването на Шевченко и резултатността на неговото прилагане на практика.

А също така - благодарение на точността на дозировката и добре подбрания ритъм на приемането на лекарството – организмът не може да привикне към лекарството и неговият ефект винаги остава резултатен! То изгаря раковите клетки безмилостно и оздравява организма!

Десетките хиляди съобщения на хора, които са се излекували по тази терапия и които непрекъснато пишат в различни форуми в интернет, споделяйки с хората своя радостен опит, недвусмислено потвърждават всичко това на практика.

Слава Богу Всевишнему!

Има и друга заслуга на Шевченко. Това е заслуга от морален характер. Тя не се хвърля направо в очи, но има неоценима стойност. Тя се състои ето в какво: този човек по един или друг начин е родил тази терапия. Макар че тя не е напълно негово изобретение, както той сам казва – а стара народна терапия - но той я е усъвършенствал, той й е дал превъзходна научна обосновка, установил е точната доза, убедил се е много пъти на практика, получавайки отвсякъде богата информация, но и това не е всичко. Защото ако той се беше спрял дотук - тя щеше да изчезне и ние никога нямаше да научим за съществуването на това ефективно средство срещу рака. Но ние знаем - и ние знаем, защото този човек е имал мъжеството през всички тези години да оповестява за него и да ОТБИВА множество атаки, насочени по негов адрес - никой от нас не знае колко камъни са хвърляни по него - но той смело е стоял и е търпял. И ето резултата - сега ние знаем за съществуването на тази най-резултатна терапия и много, много хора са се излекувли по нея! Колкото повече камъни са били хвърляни по него, а той мъжествено е стоял и е търпял - толкова повече хора са се излекували от болестта рак. Тази заслуга има неоценима стойност.

+ Свещеник Йоан (Василевски)

I-100629 001 Ракът – съвсем не е безнадеждна, а напълно излечима болест.
____________________

© 2011, 
Aikaterini Psomiadou - Publisher, All rights reserved!