Няма по-голяма любов от тази - да положи някой живота си за своите приятели.
(Евангелие от Иоана, гл 15, стих 13)

четвъртък, 15 юли 2010 г.

I-100629-001_02 Как действа терапията на Шевченко?

I-100629-001_02 Как действа терапията на Шевченко?

RAK - kak deistva terapiata na Shevchenko

Когато човешкият организъм се разболее от някоя болест, той включва в борбата срещу нея своите естествени защитни сили, дарувани му от Бога още при сътворението. Когато, например, това е заразно заболяване, вирусно заболяване, тогава организмът започва да произвежда антитела, които встъпват в борба с вирусите. По същия начин се води борбата и срещу другите заболявания.

С болестта рак нещата са различни. Тази болест именно затова е особено коварна, че умее да насочи защитните сили на организма срещу самия организъм. С други думи казано: ракът кара организма да възприема раковия тумор като слабо място на организма, което трябва да бъде хранено. И съответно,организмът се заема да храни раковия тумор, който се разраства и по този начин разяжда организма.

Ето защо всички пробождания на тумора - като биопсии или други физически пробождания - само раздразват тумора, организмът включва още повече сили да излекува направената раничка и по този начин туморът се увеличава и разяжда тялото. И колкото повече такива пробождания и физически наранявания на тумора, толкова по-бързо той расте и разяжда организма. Това е многократно доказано и тук спорове и разногласия няма.

А как действа на рака и на организма това съвсем просто лекарство, което лежи в основата на терапията на Николай Шевченко - сместа от водка и нерафинирано слънчогледово масло?

Това лекарство упражнява избирателно биохимично въздействие на клетъчно ниво: негативно въздействие върху болните клетки (раковите) и положително върху здравите клетки на тялото, които укрепва и оздравява.

А на прост език казано - лекарството не действа еднакво на всички клетки - на здравите и на болните! Тези клетки, които са болни - раковите – тях лекарството ги „обгаря” и изчиства от организма. А тези, които са здрави - клетките на самия организъм - тях това лекарство укрепва и лекува.

Никакое друго лекарство няма такова избирателно и противоположно действие на здравите и на болните клетки!

Пример: лъчевата терапия, които се използва в онкологията, изгаря не само раковите клетки, но и здравите.

Например един Човек, които страдаше от рак на дебелото черво, беше целия обгорен от лъчите в слабините, страдаше и се мъчеше (както от рака така и от облъчването), а полза - никаква. А после, когато му предложих да започне терапията на Шевченко, той буквално пред очите ми се излекува в рамките на 2 месеца и не знаеше как да ми благодари - така че трябваше да му се обяснява, че трябва да се благодари на Бога, а също и на Шевченко, чрез когото Бог е дарувал това лекарство на хората.

Също така, и химиотерапията – въздейства вредно както на болните, така и на здравите клетки.

Моята майка, която преживя левкемия и сега е жива и здрава, живее в Америка и там е била подложена на химиотерапия. Тя ми разказваше, как медицинската сестра, преди да й влее във вените химикала, си слагала гумени ръкавици. Майка ми я попитала: "Защо си слагате тези ръкавици?" А медицинската сестра отговорила: "Ами защото това е отрова!" И майка ми ми казва: "Представяш ли си? Това, което сестрата се готвеше да ми влее във вените, тя не смееше да го докосне без ръкавици!"

Има различни окислители и други препарати, използвани в онкологичната практика, но всички те, без изключение, имат вредно въздействие както върху болните (ракови, туморни) клетки, така и върху здравите клетки на организма.

Единствено това съвсем просто средство - сместа от водка и нерафинирано слънчогледово масло - която е в основата на терапията на Николай Шевченко, действа по различен начин, дори директно противоположно, на болните и на здравите клетки: болните (раковите), поразява а здравите (клетките на организма), укрепва и лекува. И по този начин, чрез приемането на това съвсем просто лекарство, чрез терапията на Шевченко, се извършва пълно прочистване на организма от всичко, което причинява рак.

Ето защо терапията на Шевченко има и профилактичен вариант - когато същото това лекарство се приема в по-малко количество и по-рядко.

Просто се удивлявам: аз не съм лекар. Аз съм Свещеник. Имам висше образование – не в областта на Богословието – моето висше образование обхваща друга област на науката. А познания в областта на Православната Догматика, Катихизис, Канонично Право, Апологетика и др са придобити в друга Висша Школа, а не в Университета. Но въобще обичам да се занимавам с наука - и винаги съм се занимавал.

Ето защо и се удивлявам: толкова много лекари по света – нима до такава степен не им е ясно, че именно такова трябва да бъде лекарството против рака - то трябва да въздейства на клетките по този начин - селективно! Та това и на малко дете трябва да е ясно! Що за упоритост, с тези химии, радиации и всички останали, които не въздействат избирателно на клетките?

Да, аз знам, че има много лекари, медици и други, които уважават терапията на Шевченко и съвестно я препоръчват на хората, страдащи от това заболяване - в света има много такива медици! Но повечето от тях, когато дават този мъдър съвет на пациента да се възползва от тази толкова резултатна терапия – се чувстват някак като че виновни ... Какво е това странно явление? Защо така? След като тази терапия е толкова резултатна, по-резултатна няма, няма толкова много хора, излекувани от която и да е друга терапия - тогава защо да не говорим за нея открито – да не обявим велегласно навсякъде – така че хората навсякъде да се лекуват – да не умират!

Може би човешката гордост прави така с тези служители на медицината - че те се боят, да не ги обявят за "магьосници" или за "екстрасенси" ...

А Шевченко, простичко и недвусмислено още на 6-та страница на своята книга пише: "Нямам екстрасенсорни способности, през нещата не виждам диагнози не поставям. И не мога да кажа с кого конкретно как, кога и защо ще се случи или няма да се случи."

Когато прочетох това, аз се смях от сърце! Представям си какво е преживял, беднякът, и колко мъжество му е било нужно, за да устои на различните прояви на човешката тъпота – левостранна, а още повече десностранна.

+ Свещеник Йоан (Василевски)

I-100629 001 Ракът – съвсем не е безнадеждна, а напълно излечима болест.
____________________

© 2011,
Aikaterini Psomiadou - Publisher, All rights reserved!